ProTech

Spa voor auto's

Wat is ProTech?

Een ProTech lakbehandeling zorgt voor minimale veroudering en een actieve bescherming tegen vuil. De ProTech lakbehandeling fungeert als een beschermlaag en zorgt dat de lak van uw auto zijn intense kleur, glans en ‘als nieuw’ uitstraling behoudt.

1

Duurzame lakbescherming

Behoudt de kleur en glans van uw voertuig. De duurzame ProTech® Monte-Carlo behandeling kan worden toegepast op ieder gelakt oppervlak van uw auto, of het nu de carrosserie of de velgen betreft.

5

Transparante beschermfolie

De ultieme bescherming van de carrosserie tegen steenslag en beschadiging door insecten wordt geboden door het aanbrengen van een transparante beschermfolie.

2

Interieur behandeling

Verbeterde bestendigheid tegen veroudering. Een lederen interieur is fantastisch en geeft een luxe uitstraling. Er wordt eerst een reinigende balsem met een neutrale pH-waarde aangebracht, gevolgd door een voedend verzorgings-product.

Ontwerp zonder titel 93 1

Lak-correctie

Alvorens te beginnen, analyseren wij alle uit te voeren werkzaamheden en het resultaat dat u van ons verwacht. Wij geven u aan welke onvolkomenheden niet behandeld kunnen worden en welke schades hersteld en opnieuw gespoten dienen te worden.

Ontwerp zonder titel 94

Premium wassen

Door uw auto in een van onze Spa for cars te laten wassen, krijgt u deze weer perfect schoon en als nieuw terug. Deze behandeling vraagt om kennis en aandacht, waarbij de specifieke kenmerken van de verschillende oppervlakken gerespecteerd worden.

Extra's

Naast dat wij ProTech dealer zijn en werken met hun producten. Verkopen wij ook ProTech producten en bieden leuke pakketten aan, perfect voor gelegenheden zoals een verjaardag of Vaderdag. Ook hebben wij cadeaubonnen die goed te combineren zijn met een mooi pakket van ProTech.

Wilt u een pakket laten samenstellen door ons, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

ProTech behandeling

Ontdek wat ProTech kan doen

image 15
Ontwerp zonder titel 87
1
402639798 353319377246702 6191736933898701166 n
Ontwerp zonder titel 95image00017 scaled